Magazin

Channing Tatum navodno je u vezi s poznatom pjevačicom

Razvod Channinga Tatuma i Jenne Dewan šokirao je javnost prije više od pola godine.

Nakon 12 godina braka, na Instagramu su objavili da nastavljaju život odvojenim putevima, no da će uvijek ostati povezani zbog svoje kćerke Everly.

Loading...

Čini se kako je vrijeme tugovanja i oporavka od razvoda prošlo jer se šuška da i Jenna i Channing ponovno odlaze na spojeve.

Kako prenosi Harper’s Bazaar, Channing navodno trenutno ljubi pjevačicu Jessie J s kojom je viđen na mini-golf terenima te kao pratnja na njezinim koncertima u Salt Lake Cityju i Seattleu. Pouzdan izvor časopisa People tvrdi da je ovo jedna vrlo svježa romansa koja traje svega nekoliko nedjelja.

View this post on Instagram

SALT LAKE CITY… 🖤 You are up next TONIGHT!! The R.O.S.E. Tour! 🌹Get tickets @ jessiejofficial.com

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

People takođe prenosi kako i Jenna odlazi na sastanke, no da se ne radi o nečem ozbiljnom jer je glumica i plesačica trenutačno vrlo zauzeta snimanjem za novi film.

Jenna je u intervjuu za Women’s Health prije dva mjeseca otkrila da su Channing i ona ostali u dobrim odnosima, no kako joj je trebalo određeno vrijeme da se oporavi od razvoda i spozna svoju “žensku snagu”.

Izvor
Index.hr
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!