Politika

Teslićki SDS ide u koaliciju sa SNSD-om?

Načelnik opštine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević već je dogovorio da ova stranka na lokalnom nivou ide u koaliciju sa SNSD-om, saznaje “Glas Srpske”.

Miličević je i do sada zastupao stav da treba razgovarati sa svim strankama, ali bi ulazak u koaliciju sa teslićkim SNSD-om, koji je praktično dogovoren, bio ozbiljan udarac predsjedniku SDS-a Vukoti Govedarici, tvrdi izvor ovog lista.

Loading...

Izvor je naveo da bi vrlo brzo trebalo da bude formirana nova skupštinska većina u Tesliću, čija će okosnica biti SDS i SNSD.

“Osim PDP-a, izvan skupštinske većine bi mogao da ostane i teslićki DNS, a jedan od razloga je sumnja da DNS nije u punom kapacitetu radio za zajedničkog kandidata vladajuće koalicije za predsjednika Srpske Željku Cvijanović”, objašnjava sagovornik lista.

On je dodao da su tačne informacije da će poslije dobojskog i zvorničkog SDS-a i bijeljinski odbor zatražiti ostavku Govedarice, kao i komplet Predsjedništva SDS-a.

“Bijeljinski SDS će predložiti Glavnom odboru da na narednoj sjednici formira komisiju za sprovođenje unutarstranačkih izbora i da za njenog predsjednika imenuje upravo Milana Miličevića”, istakao je izvor.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!