Društvo

Davor Dragičević: Da bi neko radio posao mora biti dobar čovjek, a to je moj advokat Ifet Feraget (VIDEO)

Da bi neko radio posao mora biti dobar čovjek. Moj advokat Ifet Feraget je večeras govorio na televiziji i meni više ništa ne treba nego ono što je on iznio. Pravda i istina. Ifete hvala ti u moje ime i grupe Pravda za Davida, poručio je večeras Davor Dragičević sa 235. okupljanja građana na trgu Krajine u Banjaluci.

– Duše nemam, ali večeras mi je srce ispunjeno. Ifet Feraget je sve rekao večeras. Ne bih večeras puno govorio više, ponijele su me i emocije – kratko je rekao Davor građanima koji su se i večeras okupili na trgu da mu daju podršku u borbi da se razriješe sve okolnosti smrti njegovog sina Davida.

Loading...

Nakon što su okupljeni otpjevali Davidovu pjesmu “Klinac u getu”, okupljenima su se obratili i drugi članovi grupe Pravda za Davida.

Moraćemo da kao građani imamo saradnju sa svim političarima i oni će morati nas da prihvate, jer ćemo mi iza sebe da imamo hiljade glasova, poručeno je između ostalog sa trga.

Okupljeni su još jednom uglas poručili da ostaju uz Davora i da traže pravdu i istinu za Davida, te da idu do kraja.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!