Hronika

Djevojke ukrale vibratore u vrijednosti preko 750 KM: Brzo ih je stigla ruka pravde (FOTO)

Nesvakidašnju krađu koja se dogodila u Perthu u Australiji snimile su video kamere.

Policija je tražila dvije djevojke zbog krađe seksualnih pomagala iz sex shopa koji vrijede oko 600 dolara (oko 750 KM).

Na snimcima se vidi kako su mlađe žene raspakovale skupocjene vibratore i napustili prodavnicu sa “igračkama” skrivenim pod odjeću.

Kako je rekao vlasnik shopa Garry Smith, uspjele su ukrasti četiri najprodavanija vibratora, a jedan model košta čak 280 dolara (oko 350 KM).

Trgovina igračkama za seks iz Australije na Facebooku je objavila fotografije djevojaka koje su ukrale igračke. Za njima je ubrzo raspisana i potjernica, a vlasnike trgovine “Libido” iz Pertha kaže da su djevojke uspjele sakriti skupe igračke u odjeći.

Jedna djevojka je prvo ušla u trgovinu sama i ukrala vibrator, a onda se vratila s prijateljicama koje su ukrale još nekoliko igračaka.

Djevojke su igračke ponijele sa sobom u kabinu za presvlačenje gdje su uspjele sakriti ukradenu robu, a na kraju su otišle ne kupivši ništa. Vlasnik tvrdi da mu ljudi mjesečno ukradu robu u vrijednosti od oko 4.300 KM.

Nakon što je vlasnik objavio slike djevojaka na službenom Facebook profilu trgovine, policija im je ušla u trag i uhapsila ih u manje od 24 sata pa će biti optužene za krađu.

Izvor
radiosarajevoradiosarajevo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!