Magazin

5 beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u kancelariji

Često vam se dešava da u toku radnog vremena ostanete bez pola svog, prije posla, brižno nanesenog make up-a.

Niste jedini! Kako bismo se sa ovim problemom uspješno izborile, i održale svoju svježinu i tokom radnog vremena, osim proizvoda koje uvijek imate u tašni, trebalo bi da postoje i oni koji će postati “stalna kancelarijska oprema”!

Loading...

Svaka žena bi uz sebe na poslu trebalo da ima ovih pet proizvoda…

#1 Šampon za suho pranje

Ako niste imale vremena da operete kosu ili se zbog prevelike vlage tog dana njen volumen izgubio, rješenje za ovaj problem krije se u šamponu za suho pranje, koji će vašoj kosi vratiti izgubljeni volumen, a daće joj i svjež izgled.

#2 Set – četka za kosu + ogledalce u jednom

Ovo je izum koji uspijeva da popravi dan svakoj ženi. Imati ga uz sebe znači mogućnost uredne frizure i pedantno popravljene šminke u svakom trenutku.

#3 Stik i parfem

Zbog konstantnih promjena temperatura, ili višesatnog napornog rada, povremeno moramo poraditi i na svježini svog tijela. Zato je neophodno da u radnom stolu uvijek imate stik, kojim ćete osvježiti miris svog tijela i povratiti svježinu svojoj koži.

#4 Puder za lice

Ako imate suhu ili mješovitu kožu, tokom dana puder će jednostavno skliznuti sa vašeg lica i otkriti sitne nedostatke. Kako biste izgledali besprijekorno potrebno je da uz sebe uvek imate puder u kamenu koji će matirati vašu kožu i fiksirati tečni puder.

#5 Lak za nokte

Kako biste izbjegli osećaj da su vam nokti neuredni, ukoliko prilikom rada oštetite lak, potrebno je da tu nijansu, koju ste prethodnog dana namazali uvijek imate sa sobom i da za tili čas ispravite sitne nedostatke.

Izvor
ljepotaizdravlje
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!