Društvo

Davor Dragičević: Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, a nema ni izjave mrtvozornika (VIDEO)

Građani Banjaluke večeras su po 236. put izašli na gradski trg i pružili podršku ocu ubijenog mladića, Davoru Dragičeviću koji je i večeras javno upitao: “Ko je ubio Davida.”.

Otac ubijenog Davida Dragičevića, koji skoro devet mjeseci stoji na banjalučkom Trgu Krajine rekao je sve jasno jučerašnjom izjavom njegovog advokata.

Loading...

– Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, a nema ni izjave mrtvozornika – poručio je Dragičević sa Trga Krajine.

Dodao je da će on sa ljudima oko njega ići do kraja i da ih ništa neće spriječiti u tome, nakon čega je dobio veliki aplauz prisutnih.

– Hvala svima što ste tu sve vrijeme i pozivam vas da 21. izađete na ulice i mirno tražimo prava na život za vas i vašu djecu – rekao je Davor.

Okupljeni su ponovo u znak sjećanja na Davida podignutih pesnica pjevali pjesmu „Klinac u getu“.
Poručili su da neće odustati dok se istina ne otkrije, te da Davor Dragičević nikad neće ostati sam.

Građanima se i večeras obratila Daniela Ratešić Došen koja je poručila da majka Suzana nije na trgu fizički, ali da je uvijek sa njima, te pročitala jedno majčino pismo.

– Ljubavi, majka te se poželjela, stalno mu pričam kao da će me čuti. Bože, žasto si ga uzeo dok nije ni spoznao svijet. Treba mi još slika s njim, još ljubavi, još svađa… Zar on tebi Bože treba više nego meni? Bože, zašto nisi uzeo mene – napisala je Suzana u svom pismu, koje ja nazvala “Pismo Bogu”.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!