Politika

DNS Gradiška: Nije data podrška Maleševiću da glasa za smjenu Čubrilovića

Predsjedništvo Opštinskog odbora DNS-a Gradiška saopštilo je danas da ovaj odbor nije zauzeo zvaničan stav, niti dao podršku predsjedniku Regionalnog odbora DNS-a Lijevče Danetu Maleševiću da glasa za odluku Predsjedništva DNS-a o smjeni zamjenika predsjednika stranke Nedeljka Čubrilovića.

Predsjedništvo Opštinskog odbora DNS-a Gradiška predložilo je danas sazivanje sjednice Glavnog odbora stranke na kojoj bi bila razmatrana odluka o Čubrilovićevoj smjeni.

Loading...

U saopštenju se navodi da predlažu da na toj sjednici budu analizirani i rezultati rada DNS-a na proteklim izborima i donesen stav o eventualnim saznanjima da su pojedini kandidati na listama DNS-a narušili odnose u koaliciji DNS-SNSD-SP podržavajući na terenu kandidate Saveza za pobjedu za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Odlučivanjem u skladu sa Statutom DNS-a i razmatranjem važnih pitanja na sjednici Glavnog odbora DNS-a, uz prethodno pribavljanje mišljenja gradskih i opštinskih odbora stranke, biće postignuto potrebno jedinstvo stranke”, smatraju u Predsjedništvu Opštinskog odbora DNS Gradiška.

Iz Pala jednoglasna podrška Nedeljku Čubriloviću

Predsjedništvo Opštinskog odbora DNS-a Pale osudilo je danas odluku Predsjedništva ove stranke o smjeni zamjenika predsjednika DNS-a Nedeljka Čubrilovića i jednoglasno mu dalo podršku.

Predsjedništvo Opštinskog odbora DNS-a Pale zatražilo je da što prije bude održana sjednica Glavnog odbora stranke na kojoj će, kako navode u saopštenju, sramna odluka Predsjedništva biti poništena.

“Smatramo da se na ovaj način nanosi velika šteta ugledu DNS-a i narušavaju osnovni principi djelovanja stranke”, ističe se u saopštenju.

Iz Predsjedništva paljanskog DNS-a dodaju da ovi događaji zahtijevaju i hitno održavanje vanredne stranačke skupštine na kojoj bi bili razriješeni svi koji su na prethodnim izborima radili ili rade protiv interesa stranke.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!