Hronika

Policija tvrdi: Privedena maloljetnica je imala nož

Maloljetnica (15) iz Petrova koja je sinoć uhapšena u blizini Palate predsjednika RS, neposredno prije inauguracije Željke Cvijanović, imala je nož u ruci s kojim je krenula prema štićenim ličnostima, tvrde u PU Banjaluka.

U policiji tvrde da su maloljetnicu oborili i uhapsili nakon što je i pored upozorenja policije nastavila da se kreće prema prostoru u kojem su se nalazile visoke delegacije.

– Slobode je lišena maloljetnica iz Petrova koja je u jednom trenutku tokom održavanja svečane inauguracije u Banjaluci, sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene ličnosti – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona kaže da je sa svime upoznat tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje.

– Nakon ispitivanja maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentovanju navedenog je u toku – rekla je Markanović.

Nezvanučno saznajemo da se maloljetnica prije toga porukom javila bratu, navodeći da se nalazi u Banjaluci, te da ima namjeru da nekoga povrijedi nožem. On je s time upoznao PU Doboj, koji je sve dojavio banjalučkoj policiji.

– Maloljetnica je uočena s podignutim nožem, s oštricom dugačkom 10cm koji je prilkom hapšenja oduzet – tvrdi izvor iz policije.

Izvor
srpskacafe
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!