Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Zapadni svet – stand up by Srđan Olman i Dušan Varničić večeras u Domu omladine

!NOVO! !NOVO! !NOVO!

CITY RECORDS VAM PREDSTAVLJA:

Dragi Sirotanovići i Sirotanovićke, u goste nam dolaze jedina dva preostala Vojvođanina koji nisu porijeklom iz Krajine – gospoda SRĐAN OLMAN I DUŠAN VARNIČIĆ.

O njima:

Dušan Varničić je momak iz Šida sa prebivalištem u Novom Sadu. Pokupio je najgore osobine oba grada. Upravo se zaposlio u prodavnici ribolovačke opreme, eto konačno neka korist od toga što ima gliste. Čovjek koji je podigao cijelu halu na noge, mada je tek poslije dokazano da je on izazvao požar.

Njegove veze su kao fudbalski derbi – uvijek bude povrijeđenih. Od kada se bavi ovim poslom, poduplao se broj djevojaka sa kojima je spavao. Spavao je sa još jednom. Sada je glavni u društvu. Društvo su deda, tata i on.

Osim Stand up komedije strast su mu fudbal i kladionica, zbog čega i jeste mali i u dugovima, kao i njegova zemlja.

Srđan Olman je dugih 8 godina svakoga dana lagao svoje Subotičane… a onda je odlučio da se više ne bavi novinarstvom. Stand up komedijom je počeo da se bavi slučajno…. baš kao što je i došao na ovaj svijet. Prva slučajnost traje tri godine, a druga već trideset.

S obzirom na to da mu, kako on kaže, “dobro ide”, planira još dugo da istraje u pomenutim slučajnostima. Za njega su njegovi nastupi potencijalni ljubavni sastanci, jer publika ima priliku da čuje njegove stavove na različite životne teme, između ostalog i teme o muško-ženskim odnosima.

Imao je preko 300 nastupa širom Ex Yu i nijedan uspješan ljubavni sastanak.

Ono po čemu je možda specifičan, osim njemačkog prezimena, jeste da nije ljubitelj životinja (mačaka se plaši) i istrajan je u stavu da bi prije držao taoca, nego bilo koju životinju u stanu (o ribicama bi eventualno razmislio).

I nije tačno da ne voli ljude (a propo životinja). Baš naprotiv, ljude i te kako voli, posebno žene…..svojih prijatelja.

60+ minuta vrhunske ravničarske stand up komedije vas očekuje u srijedu, 21. novembra, u Domu omladine, od 20.30 h.
Karte po cijeni od 6 KM možete kupiti samo na dan nastupa, a kako ne biste ostali ispred, rezervišite ih u inboks Sirotanovića.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button