Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaDruštvoKultura

Rock Simfonija: Komunikacija sa publikom je poenta ovog posla!

Rock Simfonija je najbrojniji muzički sastav koji će nastupiti na Jegermeister LIVE bini Fresh Wave Heaven izdanja ovog festivala u subotu, 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Osnivač i lider ovog muzičkog rok'n'roll projekta, gitarista Dragan Moconja u svom je maniru najavio nastup!

– Najbrojniji ste sastav koji će nastupiti na Fresh Wave Festivalu, a s obzirom da su vam gosti na ovom nastupu gradski beogradski hor, da li će ovo biti i najbrojniji nastup Rock Simfonije ikad?

Ovaj nastup Rock Simfonije ce svakako biti najmasovniji do sad, sto brojcano, sto muzicki. Uz podrsku hora Beograd i nase standardne postave, sasvim sigurno cemo ostaviti veliki ustisak. Ovaj put kvantitet ide uz kvalitet.

– Šta publika može da očekuje, kakav će repertoar biti?

Drzacemo se naseg repertoara, napravicemo omaz svih hitova koje publika najvise isprati. Pored najmasovnijeg nastupa do sad, na bini ovaj put su sa nama jos neka imena nase banjalucke scene koja iza sebe imaju brojne uspjehe te ocekujemo da nam budu na neki nacin vjetar u ledja.

– Može li se napraviti razlika između festivalske i druge publike?

Mala razlika naravno postoji ali je ona ipak minorna u poredjenju sa onim sto je bit publike a to je svakako feedback u energiji. Bila publika festivalska ili “druga” krajnji cilj je kontakt i komunikacija kroz muziku i dobar provod a u tome nema klasifikacije.

– Koliko vam je komunikacija na bini ali i komunikacija sa publikom važna?

Veoma. Na bini je to nesto drugo, pogotovo sa ovom ekipom. Na bini za vrijeme nastupa Rock Simfonije okosnica su ljudi koji saradjuju minimum vec deceniju i komuniciramo na nekom visem nivou, sto dodatno doprinosi kvalitetu svirke. Komunikacija sa publikom nama cini poentu ovog posla i postignuta komunikacija sa njom znaci uspjeh i nama a i uspjeh u sluzbi muzike.

– Rock Simfonija ove godine obilježava jubilej 5 godina postojanja, kojih vas 5 stvari najbolje definiše kao muzički projekat?

1. Ljubav prema muzici.
2. Ljubav jedni prema drugima.
3. Enormna kolicina rada i sata posvecenim iskljucivo ovom projektu.
4. Pune sale zeljne kvalitetnog rokenrola.
5. Istrajnost.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button