BanjalukaKultura

Barbara Munjas večeras u Banjaluci

U sklopu ovogodišnje bogate regionalne turneje istarska kantautorka Barbara Munjas večeras će nastupiti u banjalučkom kafiću "Žiža".

Nakon dugogodišnje saradnje s “Gustafima” i dva snimljena studijska albuma sa svojim bendom “Barbari”, ona je nedavno predstavila i svoj prvi singl u sklopu novog projekta “Calligraphy”, te video spotom za pjesmu “Men” najavila izlazak novog materijala na engleskom jeziku.

Pjesma “Men” snimljena je u Puli u nekadašnjem studiju “Partyzan”. Produkciju potpisuje Marijan Jelenić iz grupe “Nola”, a miks i master Perica Šuran.

U aktealnoj godini Barbara je održala tridesetak klupskih i festivalskih nastupa u regiji, a u decembru će koncertom u Berlinu najaviti i međunarodnu turneju koja je u pripremi za sljedeću godinu.

U Banjaluci će nastupiti u solo varijanti i tako predstaviti pjesme koje je u saradnji s bendom stvarala posljednje dvije godine. Početak koncerta najavljen je za 21.45, a ulaz je četiri marke.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!