Hronika

Na Željezničkoj stanici stradao Milorad Gavranović iz Banjaluke

Milorad Gavranović (50) iz Banjaluke, pronađen je mrtav sinoć nešto prije ponoći na kolosjeku u blizini banjalučke Željezničke stanice, dok je u blizini pronađen povrijeđeni muškarac, a kako se saznaje, u pitanju je Goran Prosan.

Kako se saznaje beživotno tijelo je prvi uočio noćni čuvar koji je poslije 23 časa išao u redovnu kontrolu, a po dolasku Službe Hitne pomoći i policije, pri pregledu terena pronađen je i drugi muškarac koji je ležao u blizini i bio je lakše povrijeđen.

Loading...

Na mjestu gdje se desila nesreća danas se vide tragovi krvi, a dok je trajao policijski uviđaj vozovi su noćas bili preusmjereni.

Za sada je nejasno na koji način je nastradali muškarac završio na pruzi ni koji tačno voz ga je udario, budući da mašinovođe nisu osjetile udar.

Pretpostavlja se da je spavao na pruzi, a policijska istraga pokazaće detalje nesreće.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, sinoć oko 23.55 postupili su po zaprimljenoj prijavi da se na jednom od kolosjeka u sklopu željezničke stanice u Banjaluci, nalazi nepoznato muško lice, koje nije davalo znakove života.

“Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da se radi o pedesetogodišnjaku iz Banjaluke, koji je od udara voza zadobio povrede od kojih je preminuo. Takođe utvrđeno je da je još jedno lice povrijeđeno i da je prevezeno u Službu hitne medicinske pomoći u Banjaluci”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!