Politika

SDS ostao bez odbornika u Skupštini Doboja

SDS nema više svojih odbornika u Skupštini grada Doboj jer će svih jedanaest ubuduće djelovati kao samostalni.

“Po trenutnim dogovorima (novi predsjednik Kluba odbornika) bi trebao da bude Predrag Lazić”, kazao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada i jedan od SDS-ovih odbornika koji će u daljem radu lokalnog parlamenta djelovati u okviru nezavisnog kluba odbornika.

Boris Jerinić, doskorasnji član SDS-a kojeg je lider te partije Vukota Govedarica isključio iz stranke zbog nestatutarnog djelovanja zahvalio se svim odbornicima koji su nakon raspuštanja Gradskog odbora SDS-a prešli u novi klub odbornika, koji će djelovati u okviru skupštinske većine.

“I koji daju punu podršku svemu onome što je Obren Petrović, Nebojša Marić, Danijel Jošić, i svi mi zajedno donijeli u proteklom periodu, a to je zato što želimo napredak grada Doboja kroz projekte (za) koje sam siguran da će uslijediti u narednom periodu. Imamo podršku i skupštinske većine”, kazao je Jerinić.

On je ponovio da će novi skupštinski Klub odbornika imati nezavisnog kandidata za gradonačelnika, za kojeg su uvjereni da će pobijediti na prijevremenim izborima za tu poziciju.

“Naravno, tražićemo i podršku svih političkih partija ovdje, koje participiraju u gradu Doboju. Ja sam uvjeren da ćemo imati jednu široku podršku jer želimo da grad Doboj i građani Doboja imaju punu otvorenost i saradnju sa i Vladom RS i sa Savjetom ministara BiH”, kazao je Jerinić.

Ključeve SDS-ovih prostorija i služebno vozilo, za koje su kaže Jerinić svi članovi dali lični doprinos, predali su Sekretarijatu stranke čiji su predstavnici dolazili u Doboj.

Sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!