Sport

Tomić: Moramo na 120 odsto protiv Partizana

Milan Tomić izjavio je da njegov tim mora da pruži i više od maksimuma kako bi savladao Partizan u vječitom derbiju.

“Derbi je specifična utakmica, ali mi znamo naš cilj. Sigurno je potrebno da se odigra borbeno, ali sa puno pameti u oba pravca. Igramo pred njihovom publikom i neophodno je da odigramo angažovano, borbeno sa 120 posto, ne 100 posto, a koncentracija mora da bude na maksimalnom nivou”, rekao je Tomić za klupski sajt.

Trener crveno-bijelih nema probleme sa povredama igrača, pa može da računa na sve raspoložive snage.

Loading...

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić podseća da u derbijima nije bilo presudno ko je domaćin, već da su odlučivali drugi detalji.

“Ono što je za nas važno je da odigramo našu igru i ponovimo neke dobre utakmice u kojima smo pokazali šta možemo. Preduslov za to je da odigramo čvrsto u odbrani, sa maksimalno koncentracijom i pridržavajući se plana iz svlačionice. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za nakon povratka iz Andore i očekujem dobru utakmicu”, rekao je Lazić.

Prvi ovosezonski vječiti derbi, u okviru 9. kola ABA lige, zakazan je za sutra sa početkom u 17 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!