Politika

Kovačević: Planira li Mektić da uradi bilo šta osim što čuva svoju fotelju

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević upitao je aktuelnog ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića da li planira da uradi bilo šta, osim što čuva svoju fotelju i izuzetne privilegije koje uživa, i da kao nadređeni direktoru Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH naloži da se konačno riješi problem obezbjeđenja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Kovačević je naglasio da predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, u skladu sa zakonskim mogućnostima, samo traži da ga obezbjeđuje jedina policijska agencija u BiH kojoj on vjeruje a to je, u ovom slučaju, policija Republike Srpske.

Loading...

“Želim da podsjetim Dragana Mektića i sve ostale da je Milorad Dodik osoba kojoj trenutno upućuju brojne prijetnje i da ova situacija za koju su oni odgovorni odgovara samo onima koji žele da se te prijetnje i ostvare”, istakao je Kovačević u izjavi za Srnu.

On je rekao da je rukovodstvo policije Republike Srpske, uključujući i ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, u potpunosti objasnilo tu situaciju i da postoji zakonska mogućnost da policija Republike Srpske vrši obezbjeđenje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Sasvim je jasno da policija Srpske može da nastavi da radi posao koji je radila i u proteklih 20 godina i samo je potrebno da neko prestane da se inati i da dopusti da se u skladu sa zakonskim mogućnostima riješi obezbjeđenje čovjeka koji predstavlja Srpsku na nivou BiH”, zaključio je Kovačević.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!