Magazin

Ove tri aktivnosti mogu poboljšati sluh

onosimo vam 3 aktivnosti koje možete raditi kako bi spriječili gubitak sluha

Oštećenje ili potpuni gubitak sluha može se dogoditi svakome. No, postoje određeni koraci koje možete poduzeti kako bi poboljšali svoj sluh.

Igranje igrica
Održavanje zdravlja mozga može smanjiti rizik od gubitka sluha. Ako slučajno naiđete na igrice koje testiraju vaše slušne vještine, kao što su one pronađene na internetu ili koje ste preuzeli na mobitel, slobodno ih igrajte u slobodno vrijeme.

Loading...

Meditacija
Meditacija je nešto što se prakticira tisućama godina i neki stručnjaci su istaknuli kako donosi nebrojene zdravstvene koristi. Smirivanje moždane aktivnosti pomaže u regulisanju krvnog pritiska i cirkulacije krvi.

Redovno vježbanje
Svakodnevno kretanje i vježbanje poboljšava cirkulaciju krvi do unutrašnjeg uha. Očuvana cirkulacija također prevenira gubitak neurotransmitera, a posebni centri u mozgu su odgovorni za transport ovih signala. 2 sata vježbanja tjedno su dovoljna da se smanji rizik od gubitka sluha.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!