Banjaluka

Besplatan internet u parku i na Banj Brdu

Nakon solarnog drveta u centru grada, namijenjenog za punjenje mobilnih telefona, Banjalučani bi u ovoj godini na dvije javne lokacije trebalo da dobiju besplatan pristup interentu.

Turistička organizacija grada planira da u 2018. godini obezbijedi besplatan internet signal na omiljenim mjestima za rekreaciju građana- Banj brdu i u parku “Mladen Stojanović”, navodi se u programu TOBL-a, koji će se ove sedmice naći pred odbornicima gradske Skupštine. Bežični internet dostupan je već na Trgu Krajine, u parkovima “Petar Kočić” i bana Milosavljevića.

Zanimljivo je da ova organizacija namjerava da unaprijedi i turistički info-pano koji se nalazi u centru, a gdje posjetioci mogu da saznaju sve o turističkim atrakcijama u Banjaluci, aktuelnim događajima, pogledaju mape, te ugostiteljske sadržaje.

– U 2018. godini biće izgrađen potpuno novi softver centralnog infromativnog panoa sa aplikacijama za upravljanje sadržajem i statističku analizu posjetilaca. Novi softver će omogućiti bržu i jednostavniju navigaciju – stoji u prijedlogu programa.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!