Kultura

“Si star festival” 24. i 25. maja u Umagu

Muzički festival "Si star", čiji je osnivač "Egzit", biće održan 24. i 25. maja naredne godine u laguni "Stela maris" u istarskom mondenskom ljetovalištu Umagu

Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni od 3.700 dinara /oko 31 evro/ zakazana je za srijedu, 12. decembar.

Riječ je o festivalu koji je, nakon samo dva izdanja održana u Umagu, nominovan za prestižnu nagradu za najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno “Best Medijum-Sajzid Festival” /Best Medium-Sized Festival/.

“Egzit-tim” danas je saopštio da je početak prodaje ulaznica za “Si star festival” zakazan za srijedu, 12. decembra, u podne kada stižu festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 3.700 dinara /oko 31 evro/, što je ušteda od 50 odsto u odnosu na konačnu cijenu.

U prodaji će biti i “VIP Gold” ulaznice i to po cijeni od 12.000 dinara /oko 101 evro/. Sve ulaznice biće dostupne putem sajta /seastarfestival.com/, kao i na svim prodajnim mestima “Gigs tiks” /Gigs Tix/.

Osim 24. i 25. maja – festivalskih dana, 23. maja biće održana žurka otvaranja festivala, a 26. maja oproštajna žurka.

Organizatori najavljuju nastupe svjetskih i regionalnih zvijezda, poput onih koje su nastupile na prethodna dva festivala – “Prodidži”, Robin Šulc, Fetboj Slim, Dimitri Vegas end Lajk Majk, “Hurts”, Pol Kalkbrener, “Dubioza kolektiv”, “Kiša metaka” i drugih.

Kroz kompleks “Stela maris” je u prethodna dva izdanja “Si star festivala” prošlo više od 80.000 posjetilaca.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!