Kultura

Izvođači najavljuju Winter Fresh Wave2018!

Po najavi izvođača Zimsko izdanje Fresh Wave Festivala biće vrhunski spektakl!

U sarajevskom Domu mladih, 22. decembra u subotu, očekuje nas svojevrsni omaž elektronskoj muzici u režiji najposjećenijeg elektronskog festivala u BiH, Fresh Wave Festivala, koji u jednodnevnom zimskom izdanju predstavlja nastupe regionalnih DJ imena poput After Affair, Vuk Smiljanić, Nebs Jack, G. Edd, Goran Emkić i svjetske superzvijezde, odnosno eminentno berlinsko ime Claptone!

Razgovarali smo sa nekima od njih i evo šta publika može da očekuje od nastupa:

Loading...

NEBS JACK: ”Očekuje nas spektakl za kraj godine i velika žurka sa kojom ćemo staviti tačku na najuspješniju godinu Fresh Wave Festivala!”

VUK SMILJANIĆ: ”Uuuu neku fuziju Minimala i housa sa dosta groove-a i možda malo drugačiji zvuk od onog na šta je moja publika navikla ali se iskreno nadam da ce im se dopasti.”

CLAPTONE: ”Veoma sam sretan što ću imati priliku gostovati u BiH, o Fresh ekipi sam čuo samo najbolje i da prave sjajne žurke pa se nadam da ćemo uživati svi zajedno!”

AFTER AFFAIR: ”Što se nas tiče, publika može očekivati jednu kvalitetnu rekapitulaciju 2018. godine kao i sve ono čemu cemo težiti u budućnosti. Svakako, jedan veliki event je pred nama i uživat ćemo svi zajedno u Domu 22. decembra 2018. godine!”

Ne treba sumjati da će i ovaj Fresh Wave događaj ispuniti očekivanja i na najbolji način staviti tačku na ovogodišnju nezaboravnu sezonu partijanja!

 

Ulaznice za WFW su dostupne na kupikartu.ba

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!