Banjaluka

Grad obnavlja boračke zgrade u Kuljanima

Grad će sanirati oštećene krovove na dvije stambene zgrade u XII kuljanskoj ulici u naselju Kuljani, čiji su korisnici porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi.

-Krovovi na oba objekta su propali, te je na inicijativu gradonačelnika urađen projekat sanacije i obezbijeđena su sredstva u budžetu za ovaj posao – kazali su u Odjeljenju za boračko-invalidsku zaštitu.

Loading...

Ove sedmice pokrenut je postupak javne nabavke za izbor izvođača radova, te ukoliko prođe bez žalbi – plan odjeljenja je da se do kraja godine rezervišu sredstva i da radovi započnu na proljeće.

Kako su pojasnili, riječ je o dva objekta u XII kuljanskoj ulici na brojevima 67 i 69, sa po 12 stambenih jednica.

-S obzirom na to da još nije okončan postupak otkupa tih stanova i da je riječ o boračkim kategorijama, Grad je odlučio da pomogne ovoj populaciji i sanira oštećena krovišta – rekli su u resornom odjeljenju i dodali da je pri kraju i gradnja objekta za smještaj drveta kojeg korisnici ovih stambenih jednica koriste kao ogrev.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!