Društvo

“SAMO SAM JOJ ČESTITAO” Zamjenik gradonačelnika Bora podnio ostavku nakon što su se pojavile slike na kojima LJUBI MALOLJETNICU

Zamjenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa djevojčicom od 15 godina osvanule na Facebook profilu te maloljetnice.

Nezvanično, kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku. Perić je podnio ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mjesta zamjenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični (zdravstveni) razlozi. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada.

Loading...

Perić je fakultetski obrazovan, u gradu važi za korektnog i pristojnog čovjeka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju riječi hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao, a on sam nije želio da komentariše fotografije na kojima je prisan sa djevojčicom.

– Ne želim ništa da izjavljujem dok se ne konsultujem sa advokatom. Da se čujemo malo kasnije – kratko je odgovorio Perić nakon čega mu je mobilni telefon bio isključen.

Kako pišu “Večernje novosti”, slike su ubrzo po postavljanju na društvene mreže sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, vidio i “skinuo” veliki broj korisnika Facebooka. U cijeli slučaj se, ubrzo, umiješala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično djelo.

“Čestitao sam joj na dobro odrađenom poslu”

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim djevojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu “Večernje novosti”.

– Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu – navodno je izjavio Perić. – Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao.

“Djevojčica kao da je bila pripremljena”

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u cijeli slučaj se umiješala i policija.

– Djevojčica je negirala da ima bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Ovdje nema elemenata krivičnog djela jer je djevojčica starija od 14 godina i nema krivičnog djela obljube nad djetetom. Po zakonu nemamo osnova da reagujemo, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed znala kako treba da odgovori – kaže izvor iz policije.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvijek je važio je za osobu sa kojim se otvoreno moglo razgovarati. Uvijek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

Izvor
blic.rs
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!