Sport

Kuglaški klub Revita Banjaluka u dvorani Borik dočekuje KK Beograd

Kuglaški klub Revita kao učesnik Lige šampiona ove godine će u osmini finala dočekati 08.12.2018. u 13 časova u kuglani JUSC Borik ekipu Beograda!

Poslije najvećeg klupskog uspjeha u istoriji BIH kuglanja i osvajanja 7. mjesta na XXX Svjetskom kupu u Zaprešicu, ekipa Revite u revanš utakmici 1/8 f Lige šampiona dočekuje Beograd.

I nakon nezasluženo visokog poraza od ekipe Beograda u prvoj utakmici od 8:0, ekipa Revite je vidjela koliko znači konstantno ucešce u Ligi šampiona i drugim vrhunskim svjetskim smotrama ka kojima teže. Iako su male šanse da se izbori prolaz u 1/4 finala prestižnog takmicenja, igraci KK Revita najavljuju veliku borbu u pokušaju da pobjede Beograd i tako ostvare prvu pobjedu za klub u Ligi šampiona.

“Svakako možemo biti i više nego ponosni na samu cinjenicu da jedna ekipa iz Banjaluke je učesnik najkvalitetnijeg svjetskog takmicenja te da na taj način doprinosi razvoju sporta uopšte.” – navode iz kluba.

KK Revita je jesenji dio Premijer lige BIH 2018-19 završio na drugom mjestu sa učinkom 10 pobjeda i 1 porazom i predstoji nam velika borba ove godine u borbi za titulu.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!