Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Opljačkali i pretukli starca kod Banjaluke

Dva lica su uhapšena, jer su osumnjičeni da su nanijela povrede osamdesetogodišnjaku prilikom razbojništva u njegovoj porodičnoj kući u mjestu Kmećani kod Banjaluke.

Povrijeđeni je juče, nakon što je pronađen, hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Protiv uhapšenih su preduzete istražne mjere zbog krivičnog djela razbojništvo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je pretučen Ostoja Milaković.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka saopšteno je da je juče u 13.50 sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar UKC RS dovezen je pacijent O. M. (1938).

Pacijent je hospitalizovan u Službi za neurohirurgiju UKC RS.

Prema riječima načelnice Službe za neurohirurgiju doktorice Vesne Ivanišević, pacijent O.M. (1938) je primljen u stanju politraume.

“Pacijent je zbrinut i obavljena je sva neophodna dijagnostika. Pacijent je trenutno svjestan, ostaje na daljem liječenju i praćenju, a sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene”, saopšteno je iz UKC-a.

O svim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje radnje.

Izvor
NN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button