Hronika

Poginuo uoči punoljetstva

U dvije nesreće u Republici Srpskoj tri osobe su poginule, među kojima i jedna maloljetna osoba.

Tako je maloljetni H.O. iz Brčkog nastradao kao suvozač zajedno sa vozačem forda, Modričaninom Dževadom Ferhatovićem (38), u mjestu Glogovica, kod Doboja, dok je u drugoj nesreći u Brezičanima poginuo Prijedorčanin Nikola Marčeta (82), koji je vozio traktor.

Loading...

Ferhatović i njegov maloljetni saputnik, koji je za nekoliko dana trebalo da napuni 18 godina, poginuli su u srijedu oko 23 časa na regionalnom putu Derventa – Podnovlje, u mjestu Glogovica.

Oni su, kako saznajemo, najvjerovatnije zbog klizavog puta sletjeli s kolovoza i udarili u betonski propust, nakon čega su se prevrnuli na krov, gdje su se zaustavili, ali su obojica na mjestu ostali mrtvi. Kako nezvanično saznajemo, Ferhatoviću je nastradali maloljetnik bio zet, a nastradali tinejdžer imao je dijete.

Kako su naveli iz PU Doboj, uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, izvršili su službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

U drugoj nesreći koja se dogodila u utorak u šumi u mjestu Brezičani, prilikom prevrtanja traktora poginuo je Prijedorčanin Nikola Marčeta (82). Nesreća se desila oko 14.20, a traktorista je prilikom slijetanja na mjestu ostao mrtav.

Iz policije je potvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, a uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Sektora kriminalističke policije PU Prijedor i ljekar mrtvozornik.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila isti dan u Ulici svetog Save u Doboju teško je povrijeđena maloljetnica (16). Nju je, kako saznajemo, u 12.20 udario FIAT, za čijim volanom je bio N.S. (22) iz Petrova. Maloljetnica je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede i hospitalizovana je u Službi za ortopediju nakon što joj je prethodno ukazana ljekarska pomoć Hitne službe Doma zdravlja Doboj.

Uviđaj su na mjestu nezgode izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!