Društvo

Braća pobjegla od kuće zbog jedinica

Teslić – Devetogodišnji dječak i njegov godinu stariji brat iz Teslića, koji su pobjegli od kuće navodno zbog loših ocjena, pronađeni su nakon višečasovne potrage u kojoj su učestvovale sve policijske patrole sa područja ove opštine.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je policija u subotu u jutarnjim časovima pronašla dječake u kući koja je u izgradnji u mjestu Kamenica na području Teslića.

Loading...

– Nestanak dvojice maloljetnika prijavljen je u petak oko 19 časova, a od tog momenta sve policijske patrole iz Teslića bile su angažovane u potrazi za njima – saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Prema nezvaničnim informacijama, dječaci nisu povrijeđeni, ali su prilikom pronalaska bili promrzli, jer u prostoriji u kojoj su se skrivali nije bilo grijanja.

Dječaci su, kako su naveli u policiji, službenim vozilom odvezeni u teslićki Dom zdravlja da bi im tamo pružili ljekarsku pomoć.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj, kao i Centar za socijalni rad u Tesliću – naveli su u Policijskoj upravi Doboj.

Izvor
glassrpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!