Kultura

Bula Adriano: Jedino sto me zanima je Balkaton Gang

Stefan Bulić (Bula Adriano) iz Banja Luke je sanjao, i svojim radom, trudom i zalaganjem ostvario svoje snove. Imali smo priliku porazgovaramo sa njim i saznamo nešto više o njemu.

“Oduvijek me je privlačila ta Hip-hop kultura. Otkad znam za sebe, skakao sam po krevetu i zamišljao da nastupam ili da se nalazim u nekom muzičkom spotu. Kada sam bio dovoljno zreo da napišem prvi tekst i nađem matricu, tada smo i krenuli da radimo. U samom početku smo krenuli kao grupa Real Project, zatim kao ekipa Real Project Gang sa Codom NV i DJDJP-om”, rekao nam je te nastavio priču o početku njegove karijere.

Loading...

Preokret u njegovoj karijeri je, kako kaže, bio kada je odlučio da nešto promijeni u svom životu.

”Prestao sam da budem lijen i krenuo sam da snimam punom parom. Iako nisam imao ni mikrofon, ni kameru, uvijek sam uspijevao da se snađem i sam smontiram spot.”

Na pitanje o saradnji sa Rastom rekao je da “dolazi baš nakon izbacivanja više spotova u kratkom vremenskom periodu, a baš jedan od tih spotova je bio za pjesmu “Rasta” koju je on vidio. Nakon tog me pozvao na sastanak i počeli smo da sarađujemo.”

Stefan smatra da Banjalučka muzička scena ima potencijala ali da nemaju nikakvu podršku medija.

“Ljudi organizuju neke festivale i dovode grupe za koje današnju omladinu nije briga. Mislim da je to najveći problem koji imamo sto se tiče banjalučkih muzičara. ”

U budućnosti se vidi kao jedan sretan, mlad i bogat momak.

Što se tiče njegovih budućih projekata ostao je tajanstven. Rekao je da ne želi da žuri jer sada zna šta radi i želi da, kako kaže, izbacuje samo kvalitetnu muziku. Napomenuo je da očekujemo ubrzo gostovanja sa vrlo ozbiljnim izvođačima.

Po završetku našeg razgovora poručio je “R.I.P Đakac i jedna ljubav za Banjaluku.”

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!