Banjaluka

Zasijalo zvjezdano nebo iznad Gospodske ulice (FOTO)

Hiljade sitnih lampica postavljenih iznad Gospodske ulice, a koje daje utisak zvjezdanog neba, sinoć je zasijalo iznad omiljenog šetališta Banjalučana.

Sugrađani, ali i svi posjetioci mogu da uživaju u predivnom svjetlosnom efektu, koji odaje utisak zvjezdanog neba čime će biti upotpunjena novogodišnja atmosfera u našem gradu.

Ovo je novi nakit koji je nabavljen za Gospodsku ulicu, a ukrasi su postvaljeni i u Parku „Petar Kočić“, Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića i na tri kružna toka, dok će u narednim danima biti ukrašeni i preostali kružni tokovi u gradu, kao i Gradski i most „Venecija“.

 

-I ove godine, centralna jelka biće postavljena u Gospodskoj ulici, u blizini zgrade Gradske uprave. Takođe biće ukrašeni i prostori ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske i Narodnog pozorišta Republike Srpske, u saradnji sa agencijom „Lucido“ koja će na tim lokacijama organizovati novogodišnji program – naveli su iz resornog Odjeljenja za komunalne poslove.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!