Banjaluka

Cormackova u oproštajnoj posjeti

Gradonačelnik Igor Radojičić primio je juče u oproštajnu posjetu ambasadorku SAD Maureen Cormack, i tom prilikom se zahvalio na višegodišnjoj saradnji u okviru koje je u Banjoj Luci realizovano više projekata zahvaljujući USAID-u i Ambasadi SAD u BiH.

– Najveći projekat jeste ulaganja u Ramićima, čime je omogućeno da veći broj poslovnih subjekata uđe u Poslovnu zonu – kazao je gradonačelnik Radojičić.

Loading...
Igor Rradojičić i Maureen Cormack
Igor Rradojičić i Maureen Cormack

Zajednički je realizovano i nekoliko projekata iz oblasti socijalne zaštite. Konkretno podržana je rekonstrukcija objekata za smještaj djece u riziku i djece sa problemima u odrastanju.

Ovom prilikom, razgovarano je i o preseljenju Američkog kutka koji je do sada bio smješten u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS u prostor koji je u vlasništvu grada.

Na oproštajnom sastanku bilo je riječi i o političkim temama, formiranju vlasti u Republici Srspkoj i aktuelnom pozivu BiH u članstvo u MAP.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!