Politika

Dodik: Crnatku bi bilo plemenitije da učestvuje u akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” i uplati 1.000 KM

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je odlazećem ministru inostranih poslova u Savjetu ministara Igoru Crnatku da malo bolje pogleda fotografije i video snimke sa prve redovne sjednice Predsjedništva na kojim bi onda zasigurno uoči zastavu Republike Srpske.

Da je odlazeći ministar iz reda srpskog naroda Igor Crnadak malo bolje gledao, kaže Dodik, vidio bi da je na njegovom reveru zastava Republike Srpske i da se, za razliku od njega, time ponosi.

Loading...

– Pošto je zastava jasno vidljiva na mom lijevom reveru, što govore i fotografije, tražim od Crnatka da nagradu od 1.000 KM umjesto meni uplati u fond humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”. Nakon isplate, Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid – rekao je Dodik upitan da prokomentariše objavu Crnatka da će onome ko uoči zastavu Republike Srpske na slici sa prve sjednice Predsedništva BiH dati nagradu u iznosu od 1.000 KM.

– Meni njegov novac ne treba, ali bih mu toplo preporučio da bude malo humaniji. Za njegovo dobro – naglasio je Dodik.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!