Hronika

Šokantno: Majka i očuh silovali kćerku od 12 godina čak 96 puta!

U Njemačkoj je juče počelo suđenje Moniki R (52) i njenom vereniku Uveu P (47), koji su od oktobra 2017. do marta 2018. nemilosrdno zlostavljali njenu 12-godišnju kćerku. Kako se navodi u sudskim dokumentima, držali su je zaključanu u ormaru i sanduku ispod kreveta, a očuh ju je čak 96 puta silovao.

Franciska je živjela u dječjem domu u Kotbusu i redovno je posjećivala roditelje. Jednog dana se nije vratila u dom, iz koga je tobože pobjegla.

Loading...

U Pokrajinskom sudu u Kotbusu majka i očuh odgovaraju pod optužbom za seksualno zlostavljanje i otmicu maloljetnog djeteta, krivična djela za koja su predviđene kazne od najmanje dvije, odnosno od godinu do deset godina zatvora.

Kako se navodi u optužnici, očuh, koji je povremeno glumio kao statista u filmovima, imao je naizmjenično seks s majkom i njenom maloljetnom kćerkom, kojoj je namjeravao da napravi dijete.

Pred drugima su glumili zabrinute roditelje, koji ne znaju gdje im je kćerka.

U martu je policija upala u njihov stan u Gros Šaksdorfu, gdke su zatekli Francisku samo u donjem vešu i majici kratkih rukava. Očuh joj je odsjekao kosu i ofarabao je u crveno.

Uve P. se trenutno nalazi u pritvoru, dok je Monika R. pošteđena zatvora.

Novinarima lista “Bild” priznala je zlodjela:

– Moja kćerka je to htjela (…). Imali smo i seks utroje.

Djevojčica Franciska, koja sada ima 14 godina, živi u hraniteljskoj porodici i nije u kontaktu s majkom i očuhom. Prvog dana suđenja oni su se branili ćutanjem, pa bi 17. decembra na ročištu trebalo da svjedoči žrtva, ali ona može da odbije poziv.

Franciskin advokat izjavila je da je djevojčica dobro i da živi “kao svaki normalan tinejdžer”, prenosi Blic.

Prema njenim riječima, Franciska za sada ne želi da svjedoči protiv majke, jer je, uprkos mukama koje je preživjela, i dalje vezana za nju.

Izvor
blic.rs
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!