Kultura

“Snješkovo” danas otvara vrata mališanima

Muzičko-scenskim programom namijenjenom djeci, danas će ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjaluci biti otvorena manifestacija “Snješkovo”.

Otvaranje manifestacije, koje je zakazano za 17.00 časova, uveličaće Dječiji hor “Vrapčići”, kao i omiljeni dječiji junaci Maša i Medo, te Sveti Nikola i Djed Mraz, najavljeno je iz Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Loading...

“Na samom ulazu u holu pozorišta, posjetioci će moći da vide nevjerovatni snježni grad u kojem žive rođaci Snješka Bijelića različitih oblika, veličina i karaktera, a za tu bajkovitu atmosferu i kreativne izraze zaslužna je scenograf Dječije pozorišta Srpske Berina Šuščević, dok je novogodišnja prodavnica preuzeta iz prošlogodišnje novogodišnje predstave, a djelo je Dragane Purković Macan”, navedeno je u saopštenju.

Tokom “Snješkova” najmlađi posjetioci će uživati u bogatom edukativnom, zabavnom i kreativnom programu, koji će biti održan na tri lokacije.

U prostoru Muzeja pozorišnih lutaka i čarobne šume biće organizovana druženja sa dječijim piscima, slikarske radionice, čitanje bajki, oslikavanja lica, te umjetničke radionice, modne revije i radionica kuvanja.

Pokrovitelj manifestacije je kabinet Predsjednika Republike Srpske Željke Civijanović koji se pobrinuo da svaki posjetilac dobije bar jedan slatkiš.

Prijatelji “Snješkova”, kao što je kompanija “M:tel”, te firme “Prointer”, “Vivia”, “Bojprom”, “Bonito”, NLB banka i drugi pobrinuli su se da i ove godine prostor Dječijeg pozorišta Srpske odiše čarolijom i da svi sadržaji u njemu budu besplatni.

“Snješkovo” će biti otvoreno do 30. decembra svaki dan od 11.00 do 19.00 časova.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!