Banjaluka

Pomoć u razvoju malih i srednjih preduzeća

25.11.2019.25.11.2019.Pomoć u razvoju malih i srednjih preduzeća

Predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) posjetili su Gradsku razvojnu agenciju Banja Luka, gdje su sa domaćinima razgovarali o projektu “Uspostavljanje i promocija mentorskih usluga za mala i srednja preduzeća na Zapadnom Balkanu – faza 2”.

Iz Gradske razvojne agencije navode da je ovaj projekat, koji u Republici Srpskoj sprovodi Razvojna agencija RS, ocijenjen najvišom ocjenom od strane privrednika koji su do sada koristili usluge mentora.

  • U Republici Srpskoj je trenutno postoje 34 sertifikovana mentora, od kojih je četiri iz Gradske razvojne agencije. Mentori su tokom sastanka imali priliku da iznesu svoje utiske u vezi sa projektom te dati sugestije u svrhu poboljšanja i unapređenja projektnih aktivnosti. Istaknut je značaj usvojenih znanja i vještina koji se primjenjuju i u redovnim aktivnostima i kontaktima sa preduzećima kojima je potrebna podrška u prevazilaženju barijera u poslovanju – ističu iz Gradske razvojne agencije.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!