Društvo

Višković: Tužilaštvo treba što prije da riješi slučaj “Dragičević”

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković apelovao je danas da nadležno tužilaštvo što prije riješi slučaj “Dragičević”, da bi javnost napokon saznala istinu o tom tragičnom događaju.

Višković je rekao da kao premijer, a prvenstveno kao čovjek, izražava najdublje saosjećanje sa porodicom Dragičević zbog tragičnog događaja koji ih je zadesio.

“Saosjećam sa njihovim bolom. Zainteresovan sam prvenstveno kao čovjek, što sam mnogo puta ponovio do sada, da tužilaštvo što prije okonča taj slučaj. Više sam nego zainteresovan da što prije saznamo istinu i da svi počinioci, koji su u to umiješani, za to i odgovaraju. Vlada Republike Srpske nikada neće stati na stranu i u odbranu osoba umiješanih u taj tragični događaj”, rekao je Višković za portal “Srpskainfo”.

Komentarišući jučerašnja dešavanja u Banjaluci i privođenje Davora Dragičevića, Višković je istakao da nema ovlaštenja da se miješa u rad policije i tužilaštva.

“Očekujem da će policija i tužilaštvo, u skladu sa zakonom i Ustavom, uraditi svoj dio posla”, naveo je Višković.

On je apelovao da se građani, ali i institucije Republike Srpske pridržavaju svojih ovlaštenja i onoga što treba da rade.

“Apelujem i da opozicija ne koristi ovu situaciju da bi još više potpirila negativna dešavanja. Svi treba da radimo na tome da se situacija smiri i da organi Srpske urade svoj dio posla”, istakao je Višković.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!