Društvo

Davor Dragičević: Stvari su se pokrenule i ići će naprijed (VIDEO)

Grupa Pravda za Davida predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića – Davorom Dragičevićem okupila se večeras 271. put na Trgu Krajine u Banjaluci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

Dragičević je podsjetio da je zajedno s Memićem proteklih dana bio u Sarajevu na sastanku kod Komšića kojem su iznijeli svoje nezadovoljstvo radom nadležnih institucija i tražili da predmete preuzme i istragu pokrene Tužilaštvo Bosne i Hercegovine.

Loading...

– Hvala vam što ste čuvali Davida, Davidovo srce i Davidov trg. Stvari su se pokrenule i ići će naprijed. Ubice i zločinci bit će saslušani. Lukaču, Burle, Ćulume i ostali – nećete dočekati mandat, Sve i jednog ću skinuti, jer ste mi ubili Đakca, poručio je Davor Dragičević.

Dragičević se još jednom zahvalio na protekla dva dana koja je proveo u Sarajevu.

– Veliko hvala Murizu Memiću, Ifetu Feragetu i članu predsjedništva Željki Komšiću na prijemu i konkretnim potezima koje je već uradio. A vi koji sjedite s ubicama moga djeteta, za mene ste isti kao i oni. Devet mjeseci je prošlo, a država šuti. Država ga je i ubila a ne smije da kaže. Državo, majka Suzana, sestra i ja smo ga hranili, skidali temperaturu, mazili, školovali, odgajali… A vi, niste mu smjeli osmjeh skinuti, dred niti jedan dotaći, a kamoli ubiti…, kazao je Dragičević.

– Srce mi puca od emocija, pozitivne energije i ljubavi. Ovdje čovjek mora doći da bi doživio. Hvala što ste tu svako veče uz Davora i moga sina. Ja nisam u stanju fizički da budem tu, ali sam srcem i dušom uz vas i moje dijete, rekla je drhtavim glasom Suzana Radanović, majka ubijenog Davida.

Izvor
radiosarajevo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!