Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Davor Dragičević: Krivična odgovornost ide svakom ko je izgovorio riječ protiv Davida (VIDEO)

Grupa Pravda za Davida predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića – Davorom Dragičevićem okupila se večeras 272. put na Trgu Krajine u Banjaluci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

– Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša. Subota je 22. decembar, 272. dan, na tvom trgu. Večeras su sine i majka i sestra sa nama i ostali dobri ljudi iz dijaspore koji su sa nama koji nam daju podršku i pomažu nam, poručio je Davor Dragičević.

Dodao je da krivična odgovornost ide svakom ko je izgovorio riječ protiv Davida.

– Svi koji ste ga kriminilozovali, da Bog da vam se sjeme zatrlo! Svi vi koji sjedite sa ubicama mog djeteta, radite u NSRS, nema potrebe da to činite. Ubica mog djeteta je uskoro postao otac, ali svi vi koji ste krivi odgovaraćete krivično pred zakonom i pravdom. To je da moj David, moj sin dobije pravdu, pojasnio je Davor.

Ovom prilikom istakao je da mnogo teža okolnost za ubice je što će morati doći njemu na ispovijed.

– Ima da svi odgovarate, David će dobiti pravdu. Ubili ste mi dijete, ubili ste mene, moju porodicu, ubijate svaki dan ljude oko mene, meni morate doći, ja hoću pravdu kao što sam rekao na grobu svog sina, kazao je Davor i dodao:

– Majka je danas bila, ja ne mogu ići, ja ću ići 7. aprila i znam šta ću uraditi. Ovo vam nikad neću oprostiti, neće vam nikom biti dobro ko god je na vlasti kad 7. aprila Davor Dragičević uzme pravdu u svoje ruke!

Pojasnio je da taj dan on će biti David, te da će David biti on.

– Dragi sine ti znaš da taj dan tata ide gdje treba, a treba u boj i pobjedićemo, ali s velikom razlikom. Pepeo ću posuti po vama za sve što ste uradili. 7. aprila idemo do kraja, sine moj!, poručio je Davor.

Izvor
radiosarajevo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button