Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Bojan Pećanac predsjednik Organizacije mladih DNS-a Banjaluka

Bojan Pećanac izabran je danas u Banjaluci za predsjednika Organizacije mladih DNS-a Banjaluka.

Izbornoj skupštini banjalučke Organizacije mladih DNS-a prisustvovao je predsjednik partije Marko Pavić koji podržao rad ove organizacije i dodao da će DNS ostati vjeran i dosljedan izvornim prinicipima.

“Mi smo ostvarili naše ciljeve, ali uspjeh nam pojedini nisu oprostili. Sada u nove pobjede idemo sa kvalitetnijim timom, uvjereni u još bolje rezultate, posvećeni najviše ekonomskom i socijalnom napretku Republike Srpske”, rekao je Pavić.

Potpredsjednik DNS-a Milan Radović istakao je da su mladi učinili prvi korak na reorganizaciji Gradske organizacije u Banjaluci, a da je naredni korak formiranje nove Organizacije žena DNS-a Banjaluka.

Novoizabrani predsjednik banjalučke Organizacije mladih DNS-a Bojan Pećanac poručio je da će mandat posvetiti temama kao što su obrazovanje, zapošljavanje mladih, stambeni krediti, finansijski podsticaji koji mlade ohrabruju da osnuju porodice, ali i razvoj pravednijeg društva.

Pećanac je naveo da će najvažniji segment rada biti pronalazak zaposlenja, stvaranje sistema koji pravedno valorizuje rad i na osnovu toga omogućava napredovanje.

Na izbornoj skupštini za sekretara Organizacije mladih DNS-a izabran je Andrej Rosić.

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici DNS-a Darko Banjac, Dragomir Jovičić, Ognjen Tadić i Marko Aćić, predsjednik Organizacije mladih DNS-a Borivoj Obradović, stranački funkcioneri, narodni poslanici, odbornici u banjalučkoj Skupštini, kao i predstavnici mladih iz drugih političkih stranaka.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button