Magazin

Dnevni horoskop za 23. decembar 2018: Evo šta su vam zvijezde pripremile

OVAN

POSAO: Niste sasvim zadovoljni situacijom na poslovnom planu i djeluje vam da bi mnoge stvari trebale da se mijenjaju. Izbjegavajte donošenje naglih odluka tokom ovog dana.

Loading...

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da preterujete sa nekim svojim tvrdoglavim stavovima, partner će se okrenuti od vas. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti tenzičan.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa mogu da vas zadese danas. Pretjerano ste napeti i to se veoma negativno odražava na vašu zdravstvenu situaciju. Pokušajte da se malo odmorite.

BIK

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za rješavanje pitanja vezanih za sud, parnice ili bilo kakvu podjelu imovine. Iako je nedjelja, možete postići pozitivne usmene dogovore.

LJUBAV: Ako budete poslušali svoja osjećanja uživaćete u lijepom danu. Nemojte da sputavate sebe i svoje emocije. Prepustite se svojim osjećanjima i uživajte u lijepim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete manju tenziju i nervozu ali potrudite se da je zadržite pod kontrolom.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla. Imate dobru ideju koja bi mogla da vam donese značajnu zaradu. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja.

LJUBAV: Preuveličavate neki problem koji se pojavio u vašoj vezi. Vijreme je da počnete da malo zrelije gledate na stvari… Potrudite se da sa partnerom iskrenije komunicirate o svemu.

ZDRAVLJE: Riješićete se nekih tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Pred vama je povoljan dan koji bi trebao da vam donese stabilizaciju na polju zdravlja.

RAK

POSAO: Veoma ste vrijedni i posvećeni svom poslu. Jako vam je važno da dođete do ostvarenja nekih ciljeva. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na polju posla danas.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do velikog razdora između vas i voljene osobe i da ste sve manje sigurni u svoja osjećanja prema njoj. Ako ste slobodni nedostaje vam bivši partner.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Možete biti skloni tegobama vezanim za upale, bakterijske infekcije pa je važno da se javite lekaru.

LAV

POSAO: Očekuje vas priliv novca koji ste čekali. Možete da se nadate generalno dobroj situaciji danas. ne biste trebali da budete zabrinuti oko posla jer sve ide dobrim tokom.

LJUBAV: Niste sigurni da li vaš partner ima još nekoga pored vas. Djeluje vam da je u poslednje vreme počeo malo neobično da se ponaša. Moguće je da vam ljubomora i sumnja ne daju mira.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti jako dobre rezultate po pitanju mogućnosti da se oslobodite viška kilograma.

DEVICA

POSAO: Moguće je da imate utisak da nisu baš svi otvoreni prema vama sasvim i smeta vam ta doza neizvjesnosti. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za nova dešavanja.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi otvoreno pokažete da je volite i da ste spremni da budete pored nje bez obzira na sve. Nemojte da suzdržavate svoje emocije jer sada nije trenutak za to.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni i potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspjeli u svojim ciljevima i bolje ćete se osjećati.

VAGA

POSAO: Okrenite se prilici da počnete da se bavite poslom koji malo odskače od šablona. Pred vama je faza u kojoj možete da ispoljite svoju kreativnost na jedan jako dobar način.

LJUBAV: Vrijeme je da nastavite dalje sa svojim životom i da se više ne osvrćete na staru ljubav koja vam ništa dobro nije donijela. Pred vama je faza u kojoj su neophodne emotivne promjene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i unos bilo kakvih opijata jer bi to moglo veoma štetno da se odrazi na vaše zdravstveno stanje koje je već na neki način prilično narušeno.

ŠKORPIJA

POSAO: Neki planovi koje ste imali se mijenjaju ali to ne mora nužno biti loše. Vi ste vrlo prilagodljivi. Potrudite se da i ovaj put situaciju prihvatite bez stresa i panike.

LJUBAV: Moguće je da se dosta razlikujete od partnera po nekim stavovima ali nećete dopustiti da to na vas djeluje negativno. Pred vama je period u kojem možete da očekujete povoljna razrješenja.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa očima. Posavjetujte se sa ljekarom ako vam se ove tegobe nastave. Ako imate probleme sa migrenom, današnji dan vam je težak.

STRIJELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do važnih poslovnih kontakata koji vam mogu obezbjediti napredak na ovom polju. Možete da se nadate pokretanju dobrih promjena u narednom periodu.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koju ste nedavno upoznali uskoro ćete imati priliku za slučajan susret sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa holesterolom. Povedite računa o svojoj ishrani, smanjite unos masne hrane kao i presoljenih jela. Posavetujte se sa vašim lekarom.

JARAC

POSAO: Finansijska situacija vam trenutno nije onakva kakva ste očekivali da će biti ali vjerujete da vremenom može doći do poboljšanja. Važno je da zadržite upornost i pozitivan stav.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni za brak i da ne želite partneru da dajete lažne nade po tom pitanju. Pred vama je period u kojem ćete imati manje trzavice na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvotoku koji bi mogao da vam stvara određene probleme u narednom periodu. Posavjetujte se sa vašim ljekarom oko problema koji vas muče.

VODOLIJA

POSAO: Moraćete da se prilagodite tuđim uslovima ovaj put, ako želite da sačuvate svoje radno mesto. Sada nije vreme za hirovito ponašanje i prohtjeve koji možda nisu realni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da vam današnji dan i neće biti preterano sjajan za odnos sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke trzavice i svađe.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni alergijskim reakcijama. Pred vama je nepovoljan dan tokom kojeg ćete imati oslabljeno zdravlje. Najbolje bi bilo da mirujete i da se odmarate.

RIBE

POSAO: Osjećate da nećete moći da ostvarite baš sve svoje zamisli i to vam stvara prilično veliki pritisak. Današnji dan iskoristite za odmor i opuštanje a sutra se posvetite poslu.

LJUBAV: Moguće je da će se neka osoba iz vaše prošlosti ponovo pojaviti u vašem životu, što će vas prijatno iznenaditi ali i uplašiti. Niste spremni da naglo donosite ljubavne odluke.

ZDRAVLJE: Prilično ste osjetljivi danas. povedite računa o svom zdravlju i ako postoji neki problem koji vas muči, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko toga.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!