Društvo

Davor Dragičević: Ne možete u moje dvorište, ako dođete to je rat (VIDEO)

Grupa Pravda za Davida predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića – Davorom Dragičevićem okupila se večeras 274. put na Trgu Krajine u Banjoj Luci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

Davor Dragičević poručio je da ni jedno službeno lice, uniforma bilo koja ne mogu dolaziti u njegovo dvorište.

– U dvorište u kuću u kojoj je živilo moje dijete, ne možete, budete li došli sutra ili prekosutra idete u rat. Majka Suzana je u kući, kćerka, svi su kući. Burle, Biserka tvoji jataci će biti ubijeni. Maloprije sam prošao pored Palate predsjednika RS-a svi ste vi ubice. Kažete mi da ne mogu da snimam, mogu šta hoću! – izričit je bio Davor.

– Moj telefon, moja država, ubili ste mi dijete. Sve ćemo vas zatvoriti jednog dana, Burleta, Biserku i sve, dogovarjte se ko je kako kriv, ubili ste mi dijete, sve ćemo vas zatvoriti i dogovarajte se iza rešetaka. Kada vam sve uzmemo ni rođena djeca vas neće voljeti, kazao je Davor i dodao:

– Ako vam je sa mojim postupcima ugrožena sigurnost, šta ćete raditi narednih dana kada vam budem pravio više problema. Sjeme vam se da Bog da zatrlo, sve ću vas ugroziti, ubili ste moje dijete. Nema bolesti u MUP-u svi na dužnost, nema bolovanja, svi ste zdravi, a moje dijete ubijeno, zaključio je Davor.

Danas je stiglo i rješenje o registraciji pokreta “Pravda za Davida”, poručio je okupljenim Davor i istaknuo da se rješenje nalazi u njegovoj kući te je potcrtao još jednom da bilo ko da krene u dvorište gotov je.

Izvor
radiosarajevo.ba
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!