Banjaluka

Gradonačelnik najavio: Sutra na sjednici Skupštine Grada biće upućen prijedlog za trajno rješenje problema vodosnabdijevanja sa sistema Banjica

Usljed nepredvidivih i neočekivanih kvarova na vodovodnom sistemu Banjica došlo je do problema sa distribucijom vode za stotine domaćinstava na platou i podnožju Manjače.

Takođe, planirano širenje vodovodne mreže u Rekavicama, Donjim Kolima i mnogim zaseocima na Manjači zavisi upravo od ispravnosti sistema Banjica.

-Zbog toga smo primorani da sutra na sjednici Skupštine Grada predložimo kreditni aranžman u iznosu od milion KM kako bismo trajno riješili nastale probleme i uspostavili uredno vodosnabdijevanje za naše građane – najavio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Kako je kazao, drago mu je čuti da su i odbornici DEMOS-a razmišljali u istom pravcu i da su predložili istu inicijativu za rješavanje novonastalog problema.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!