Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Šukalo na slobodi, dao potresnu izjavu: Tukli su ljude u ćeliji, jaukali su (VIDEO)

Bivši poslanik Napredne Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Adam Šukalo uhapšen je jutros u Banjaluci, a nakon 12 sati zadržavanja pušten je na slobodu.

Nakon izlaska na slobodu, dao je potresnu izjavu za BN TV:

– Najbolje je pitati svjedoke, a bilo je i novinara prisutnih ispred MUP-a RS. Kada sam ja došao i nekoliko policajaca legitimisalo je jednu gospođu iz grupe Pravda za Davida. Potom su mi pripadnici MUP-a RS rekli da imam tri opomene, a onda su me uhapsili i bacili 12 sati u samicu. Da nisu imali razloga da me privedu pokazalo se i sada.

U Banjaluci se desio zločin za koji niko nije odgovarao. Pušten sam, a nikakvu prijavu nisam dobio. Prije sat vremena su tražili i da se skinem kako bi me slikali kao nekog kriminalca. Neka građani razmisle o tome kakva je budućnost ovdje.

Supruga mi je danas ušla u deveti mjesec. Dvoje djece sam ostavio u vrtiću, ne znam ni ko ih je pokupio. Dok sam bio u ćeliji samo sam čuo da je dosta osoba privedenih. Ušima sam bio svjedok kako je nekolicina privedenih pretučena i jaukali su.

Bio je i jedan novinar tu, oni su ga tukli, pozivao se na ženevsku konvenciju. Prijetili su ljudima, govorili su im da će ih progoniti po Banjaluci. Jednog su ubacivali u istu ćeliju sa mnom, a potom su ga izbacili kada su vidjeli da sam ja tu. Njega su tukli i rukama i nogama, rekao je Šukalo.

Izvor
radiosarajevo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button