Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Darko Kremenović napustio Ujedinjenu Srpsku

Darko Kremenović, član Predsjedništva Ujedinjene Srpske (US) napustio je ovu stranku.

Sam Kremenović koji je i jedan od osnivača US u izjavi pojedinim medijima je rekao da su razlozi lični i profesionalne prirode.

“Po profesiji sam advokat, a ne političar i smatram da svako treba da radi ono što zna. Moji najbolji prijatelji su i dalje članovi US na čelu sa predsjednikom partije sa kojim sam i porodični prijatelj već 15 godina” rekao je Kremenović dodajući da je podršku US dao kad je to bilo najpotrebnije.

Nezvanične informacije govore da je u Ujedinjenoj Srpskoj došlo do unutrašnjih neslaganja, što je kulminiralo nakon što je za ministra u vladi RS imenovana Natalija Trivić na prijedlog šefa te stranke Nenada Stevandića.

Takođe, prema tim informacijama, nezadovoljstvo u toj stranci kulminira, pa se nagovještava i da će još dva poslanika istupiti iz te stranke.

Kremenović je nedavno postavljen za savjetnika potpredsjednika NSRS Milana Petkovića (US), koji je, prema tim izvorma, takođe na izlaznim vratima te stranke i da su na korak da budući angažman nastave u DNS-u Marka Pavića.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button