Banjaluka

Pravda za Davida ispred Karanovog stana i na Krašovom parkingu: Gasite muziku! (VIDEO)

Članovi grupe “Pravda za Davida”, nakon večerašnjeg skupa na Trgu Krajine u Banjaluci, uputili su se u protestnu šetnju tokom koje su se zaustavili ispred zgrade u kojoj živi patolog Željko Karan gdje su iznosili teške optužbe na njegov račun.

Stanari zgrade su, kako kažu, bili jako uznemireni.

Učesnici protestne šetnje zvonili su na interfon, te usmjerili reflektore u prozore Karanovog stana.

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida, u jednom trenutku je stao ispred policije i skinuo hlače, pokazujući gdje je u ratu ranjen.

Među učesnicima protestne šetnje su visoki zvaničnici PDP-a Mladen Ivanić, Branislav Borenović i Јelena Trivić.

Protestna šetnja učesnike je dovela i do Krašovog parkinga gdje se trebao održati koncert Harisa Džinovića. Čuli su se povici: “Gasite muziku!”.

Članovi grupe “Pravda za Davida” održali su večeras protestni skup na Trgu Krajine koji je prvi put najavljen, a nadležni organi su dali odobrenje za njegovo održavanje.

On je rekao da neće ići sa Trga dok njegovi zahtjevi ne budu ispunjeni. Dragičević je juče saopštio spisak zahtjeva uoči protesta koji uključuju ostavke i hapšenja pojedinih osoba.

On je na Facebook grupi Pravda za Davida iznio zahtjev za ostavkom ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača, načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića, direktora Policije Republike Srpske Darka Ćuluma, patologa Željka Karana, te tužioca Želimira Lepira i Dalibora Vreće.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!