Hronika

Uhapsili Davora zbog stajanja na Trgu (VIDEO)

To je u Facebook grupi Pravda za Davida napisala majka ubijenog Davida Dragičevića, Suzana Radanović.

Nakon večeras održanog skupa Pravda za Davida, okupljeni građani su se uputili u protestnu šetnju koja ih je odvela ispred zgrade patologa Željka Karana i na Krašov parking, gdje se trebao održati koncert Harisa Džinovića.

Loading...

Nakon toga su se građani okupili na Trgu Krajine gdje je Davor Dragičević izjavio da neće napuštati Trg i u prenosu uživo zamolio građane da donesu čaj i ćebad za ljude koji će mu se pridružiti.

U međuvremenu su pripadnici Jedinice za podršku Policije Republike Srpske došli na Trg i putem megafona zamolili građane da se raziđu.

– Građani, vaš javni skup je bio dozvoljen do 20 časova. Molimo vas da se, radi vaše bezbjednosti, mirno raziđete – poručeno je putem megafona od strane pripadnika JZP-a.

Okupljeni građani su upozoreni da će Policija biti primorana da primjeni zakonska sredstva ukoliko ne poslušaju po naređenju policijskih snaga.

Kako se to nije desilo, pripadnici JPZ-a su počeli da prilaze okupljenim građanima, udarajući pendrecima od štitove.

Davor Dragičević i dio članova grupe Pravda za Davida im je okrenuo leđa noseći cvijeće.

Nakon što se građani nisu razišli na ponovljene naredbe, policija je privela nekoliko učesnika protesta i članova grupe “Pravda za Davida”.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!