Politika

Crnadak: Nastavljen nezapamćen politički progon od strane vlasti

Večerašnjim privođenjem Draška Stanivukovića nastavljen je nezapamćen politički progon od strane vlasti Republike Srpske, saopštila je večeras Partija demokratskog progresa.

– Nezapamćen politički progon kojem svjedočimo prethodnih dana nastavljen je večerašnjim sramotnim hapšenjem narodnog poslanika Draška Stanivukovića i to u dvorištu crkve dok je palio svijeće, rekao je potpredsjednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak.

„Nakon prethodnih hapšenja, privođenja na informativne razgovore, batinanja naroda od strane policije, podmetanjima i plasiranjem laži u javni prostor, ovim postupkom vlast je ponovo pokazala kako za njih ništa nije sveto“, dodao je Crnadak.

Crnadak je kazao kako su funkcioneri PDP-a učestvovali na skupovima i šetnjama grupe Pravda za Davida isključivo kao roditelji i građani, koji od prvog dana podržavaju napore da se dođe do istine u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

– To je borba za istinu i pravdu za mladog Davida, ali borba za sve buduće generacije, za slobodnu Republiku Srpsku, jake institucije, gdje sve poluge vlasti nisu u rukama isključivo jednog čovjeka, istakao je Crnadak.

Potpredsjednik PDP-a je kazao kako odlučno odbacuje sve sulude konstrukcije režima i režimskih plaćenika o navodnom državnom udaru:

– Ovakve laži, izmišljanja, progoni, zloupotrebe, montirani procesi i sve drugo čemu svjedočimo i doživljavamo prethodnih dana, neće nas pokolebati u borbi za poštenu i čestitu Republiku Srpsku u kojoj nam djecu neće nekažnjeno ubijati, a policija neće raditi protiv vlastitog naroda, zaključio je Crnadak.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!