Društvo

Njegoš Tomić se javio iz bjekstva: Nisam u državi, Stanivuković je iskoristio grupu Pravda za Davida (VIDEO)

Njegoš Tomić, za kojim nakon nereda na protestu grupe Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci, 30. decembra, traga banjalučka policija, oglasio se na društvenoj mreži Facebook.

U snimljenoj video-poruci tvrdi da je “ideja Draška Stanivukovića, člana PDP-a, bila da tokom nedavnih protesta u Banjaluci bude izvršen državni udar”.

– Plan je bio da uđu u zgradu RTRS i budu optuženi za državni udar – tvrdi Tomić u video-poruci, navodeći da im nije trebao odlazak do zgrade RTRS, bar ne “bez veće podrške spolja, međunarodne zajednice, ljudi koji bi im, ukoliko bi došlo do nekog vida revolucije, dali podršku u tome”.

On je ocijenio da je Stanivuković iskoristio grupu Pravda za Davida i tragediju jedne porodice za ličnu i političku promociju, te istakao da mu ne vjeruje, izražavajući veliku zabrinutost za cijelu situaciju.

Tomić je u snimljenoj video-poruci priznao da je na sigurnom van BiH i da je čuo da za njim traga policija, ali da nije siguran da je riječ o njemu jer su objavljeni inicijal NJ.T, koji mogu biti njegovi, ali i ne moraju.

On je poručio da se sigurno neće javiti u stanicu policije bez konsultovanja sa svojim advokatom i izjave medijima.

Tomić navodi da se Davor Dragičević ne javlja nikome i da je veliko pitanje da li je živ.

Banjalučka policija traga i za Draškom Stanivukovićem zbog nereda nakon protesta grupe “Pravda za Davida”.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!