Društvo

Suzana Radanović dala izjavu u policiji po prijavi Željka Karana

Davidova majka Suzana Radanović jutros je dala izjavu u Policijskoj upravi Banjaluka po prijavi patologa Željka Karana da ga je neovlašteno snimala na javnoj površini 31. januara.

– Jedino što mogu reći, jeste da su policajci bili korektni. Veoma su ažurni, a nadam se da će oni tu ažurnost pokazati i u slučaju ubistva mog djeteta – rekla je Suzana.

Loading...

Njen advokat Milan Malešević je rekao da se Suzana ne osjeća krivim.

– Ne smatramo da je ikakvo krivično djelo počinjeno. U slučaju da dođe do sudskog postupka, braniće se. Očigledno je da se ovdje ne radi o počinjenju krivičnog djela, osim možda lažne prijave krivičnog djela. Međutim, to ćemo vidjeti kasnije – istakao je Malešević.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
medena
medena
5 godina prije

A zasto spodoba nije tuzio tv koja ga je snimala na pres konferenciji kada je promrmljo “nije nikako” a pitali su Ilica da li je bio zades smrti Davida Dragicevica?!!!!

Vetrenjace
Vetrenjace
5 godina prije

Zasto je spodoba? Patolog koi je i na pres konf. Rekao nikako nije zadesna smrt. Jeste da je u ofsajdu i da trena profesionalnu pomoc kolega,ali je rekao NIKAKO NIJE

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!