Društvo

Banjalučani i večeras pred Hramom: U tišini zapalili svijeće za Davida

Banjalučani koji podržavaju Davora Dragičevića i Suzanu Radanović i večeras su se okupili ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci gdje pale svijeće za pokojnog Davida Dragičevića.

Građani koji traže istinu i pravdu u slučaju smrti Davida Dragičevića pale svijeće ispred Saborne crkve Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Hram je večeras otključan jer pravoslavni hrišćani slave Badnje veče.

U Hramu i ispred Hrama ima i vjernika koji tu nisu zbog “Pravde za Davida” a u neposrednoj blizini je i nekoliko desetina policajaca.

Građani okupljeni oko “Pravde za Davida” ispred Hrama Hrista Spasitelja se okupljaju od kada su otjerani sa Trga Krajine gdje se zbog ubistva Davida Dragičevića i nepostojanja bilo kakvih rezultata istrage tog slučaja okupljaju od marta prošle godine.

Policija Republike Srpske 25. decembra je upotrebom sile otjerala građane sa trga a tada su uklonjena i sva obilježja koja su na trgu podsjećala na Davida Dragičevića.

Izvor
radiosarajevo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!