Banjaluka

Jednokratna pomoć za nabavku udžbenika djeci poginulih boraca

Djeca poginulih boraca, kojima je status člana porodice poginulog borca utvrđen rješenjem Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu, a nalaze se na redovnom školovanju u školskoj 2018/19. godini i koja nisu navršila 26 godina života, i ove godine će dobiti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 KM u svrhu sufinansiranja nabavke udžbenika – saopšteno je iz Odjeljenja za boračko-invalidasku zaštitu.

Radi ostvarivanja prava na isplatu pomenute pomoći iz budžeta Grada, korisnici su dužni podnijeti zahtjev na propisanom obrascu, uz koji su dužni priložiti potrebnu dokumentaciju: uvjerenje o redovnom školovanju u školskoj 2018/2019. godini i fotokopiju tekućeg računa.

Loading...

Zahtjev sa pripadajućom dokumentacijom predaje se u prijemnu kancelariju Gradske uprave – kancelarija 16, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 15.00 časova, ili poštom na adresu ovog odjeljenja.

Inače, pomoć se može ostvariti jednom u tekućoj školskoj godini.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!