Politika

Govedarica: Naša pobjeda neće dovoditi do podjela

GACKO - Kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica rekao je na predizbornom mitingu u Gacku da pobjeda ovog saveza na predstojećim izborima neće stvoriti revanšizam prema bilo kome, već promjene koje će obnoviti Republiku Srpsku i više neće dovoditi do podjela.

Govedarica je istakao da pobjeda Saveza znači otvaranje perspektive prema svima i izvjesnu budućnost za Republiku Srpsku i njene građane.

Kandidat Saveza za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da energija na skupovima opozicije pokazuje da ljudi vjeruju u ono što im govore.

Loading...

Nosilac izborne liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović poručio je Gačanima da je njihovo mjesto bilo kuća osnivača SDS-a i Republike Srpske.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Hristina Janjić navela je da će se, ukoliko joj građani ukažu povjerenje, prioritetno boriti za ostanak mladih u Hercegovini i Srpskoj.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Bojana Petković rekla da je njen osnovni cilj borba za perspektivniju Republiku Srpsku, u kojoj će da ostaju mladi ljudi.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!