Društvo

“JESTE SITNICA, ALI POKAZUJE NEMAR VLASTI” Stanivuković organizovao akciju u centru i obećao da tu NEĆE STATI (VIDEO)

Najmlađi parlamentarac Srpske Draško Stanivuković, jutros je, zajedno sa Mladima demokratskog progresa Banjaluka (MDP), ofarbao šahovska polja u centru Banjaluke koja služe za razonodu penzionerima i drugim ljubiteljima ove igre.

– Davno sam obećao da ću ovo uraditi i predao zahtjev u Gradsku upravu, ali odgovora nije bilo. Međutim, to nije razlog da svoje obećanje ne ispunim, da mi to ne uradimo i ne završimo do kraja. Ovo je prostor koji čini centar grada, a ako nisu u stanju da urede prostor udaljen pedesetak metara oko Gradske uprave, šta da očekujemo u Ramićima, Kuljanima, Dragočaju, Čokorskim poljima i drugim udaljenijim mjestima? Svojim sredstvima, ali prije svega našim radom i željom da uljepšamo ovaj prostor sproveli smo ovu aktivnost – rekao je Stanivuković i poručio da tu neće stati.

Loading...

– Gradska uprava se nalazi u centru najvećeg grada RS, a okolo je većina toga neuređeno. Šta će vidjeti ti turisti o kojima gradonačelnik brine više nego o našim građanima – pita se Stanivuković.

On je najavio niz sličnih aktivnosti i akcija poput ove, koje će, kako kaže, na jasan način pokazati koliko se stvari može urediti u Banjaluci, a za šta je potrebna samo volja.

– Oko Gradske uprave ima najmanje pet bandera na kojima sijalice ne rade. To jeste sitnica, ali pokazuje nemar vlasti. I te sijalice ćemo mi da zamijenimo, ovo je samo početak. Ako hoćemo da promijenimo svijet, prvo treba da počnemo od spremanja sopstvenog kreveta, zatim dvorišta. Počinje se od sitnica, a to važi i za naš grad. Naša želja i cilj je da u svakom pogledu uredimo Banjaluku. Za početak, vrijeme je za veliko čišćenje oko Gradske uprave, zaključuje Stanivuković – kaže Stanivuković.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!